Direkt zum InhaltDirekt zur SucheDirekt zur Navigation
▼ Zielgruppen ▼

Humboldt-Universität zu Berlin - Sprach- und literaturwissenschaftliche Fakultät - Institut für Slawistik und Hungarologie

Projekte albanologjike në Universitetin e Humboldtit në Berlin

Wann 16.02.2021 ab 18:00 (Europe/Berlin / UTC100) iCal
Wo Zoom
Kontaktname

Projekte albanologjike në Universitetin e Humboldtit në Berlin

 

Dr. Lumnije Jusufi
Ndikimi i e-/remigrantëve shqiptarë në Kosovë dhe Maqedoni

Dr. Agata Rogoś
Në kërkim të hapësirës shqiptare. Bashkësitë shqiptare në Berlin-Neukölln dhe Bronx/New York

Delina Binaj, M.A.
Gjuha si hapësirë për negocimin e identiteteve gjinore midis patriarkatit dhe modernitetit në shoqërinë e sotme shqiptare


Drejtues seance: Elona Gjata, M.A.; Prof. Dr. Christian Voss

 

Zoom, Meeting-ID: 6605359 7183, Password: 531898

 

In Zusammenarbeit mit der Südosteuropa-Gesellschaft